Partyverhuur en evenementenverhuur in Hardinxveld-Giessendam

Elko Rentals ademt de gemoedelijke Brabantse sfeer. We besteden veel tijd aan persoonlijke gesprekken met onze klanten. Ook onze klanten in Hardinxveld-Giessendam weten dat ze bij Elko Rentals worden gekoesterd. Onze ervaring, vakmanschap en verhuur van goede materialen staan dan ook borg voor een hoogwaardige dienstverlening. Bij ons geldt altijd: “afspraak is afspraak“ .

Wij leveren in Hardinxveld-Giessendam, maar ook op andere plaatsen door heel Nederland en België, met onze eigen transportservice. Indien u dit wenst, worden de gehuurde materialen voor u op locatie bezorgd en opgebouwd. Bovendien zorgen wij er continu voor dat onze materialen keurig schoon en van prima kwaliteit zijn.

Laat uw feest of evenement van A tot Z verzorgen door Elko Rentals! Voor verhuur van onder meer podia, dansvloeren, tafels en stoelen, linnengoed, springkussens, decoratie, tenten, glazen en servies, dranken, tapinstallaties, licht- en geluidsapparatuur kunt u bij ons terecht.

Bij afname van ons drankenassortiment worden vanzelfsprekend de niet-aangebroken flessen, kratten en fusten niet aan u in rekening gebracht. Ook het verzorgen van de complete catering behoort tot de mogelijkheden. U ontvangt bij ons altijd vooraf een vrijblijvende offerte op maat.

Voor in het groot of gewoon voor thuis heeft Elko Rentals alles in huis!

U kunt ons aanbod van verhuurmaterialen alvast bekijken in onze catalogus.