Partyverhuur en evenementenverhuur in Gouda

Elko Rentals ademt de gemoedelijke Brabantse sfeer. We besteden veel tijd aan persoonlijke gesprekken met onze klanten. Ook onze klanten in Gouda weten dat ze bij Elko Rentals worden gekoesterd. Onze ervaring, vakmanschap en verhuur van goede materialen staan dan ook borg voor een hoogwaardige dienstverlening. Bij ons geldt altijd: “afspraak is afspraak“ .

Wij leveren in Gouda, maar ook op andere plaatsen door heel Nederland en België, met onze eigen transportservice. Indien u dit wenst, worden de gehuurde materialen voor u op locatie bezorgd en opgebouwd. Bovendien zorgen wij er continu voor dat onze materialen keurig schoon en van prima kwaliteit zijn.

Laat uw feest of evenement van A tot Z verzorgen door Elko Rentals! Voor verhuur van onder meer podia, dansvloeren, tafels en stoelen, linnengoed, springkussens, decoratie, tenten, glazen en servies, dranken, tapinstallaties, licht- en geluidsapparatuur kunt u bij ons terecht.

Bij afname van ons drankenassortiment worden vanzelfsprekend de niet-aangebroken flessen, kratten en fusten niet aan u in rekening gebracht. Ook het verzorgen van de complete catering behoort tot de mogelijkheden. U ontvangt bij ons altijd vooraf een vrijblijvende offerte op maat.

Voor in het groot of gewoon voor thuis heeft Elko Rentals alles in huis!

U kunt ons aanbod van verhuurmaterialen alvast bekijken in onze catalogus.