Levering

Hier vindt u alle informatie met betrekking tot onze bezorgdienst en onze leveringsvoorwaarden.

Op afspraak kunt u de door u bestelde goederen bij ons afhalen.

Indien u dit wenst kunnen wij deze artikelen ook bij u thuis of op lokatie bezorgen, opbouwen of installeren. Tevens is het mogelijk de apparatuur door een van onze technici te laten bedienen.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW, exclusief op-/afbouwkosten en bezorg-/ophaalkosten. De op deze site genoemde prijzen zijn dagprijzen en zijn onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Aan de op deze site vermelde teksten, foto's, links en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Op al onze offertes, leveringen, prijzen en mededelingen zijn te allen tijde onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda. Deze kunt u kostenloos bij u ons opvragen. Tevens kunt u deze algemene voorwaarden downloaden op pdf-formaat via de onderaan deze pagina vermelde link.

Wij gaan ervan uit dat u de gehuurde artikelen even schoonmaakt voor dat wij deze retour komen halen. Indien wij de artikelen vuil retour krijgen zullen wij de schoonmaakkosten aan u in rekening brengen.

Bij grote aantallen en langere huurtermijn hanteren wij een kortingsysteem dat tevens wordt toegepast indien de gehele verzorging van het in te huren materiaal in handen van Elko Rentals wordt gegeven:

Huurtarieven:

  • 1e huurdag: 100% van de vermelde dagprijs.
  • 2e huurdag: 50% van de vermelde dagprijs.
  • 3e huurdag: 50% van de vermelde dagprijs.
  • 4e huurdag en elke daaropvolgende huurdag: 25% van de vermelde dagprijs.

 

Algemene voorwaarden

Op al onze offertes, leveringen, prijzen en mededelingen zijn te allen tijde onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda.