Concepten

Elko Rentals beschikt over een groot en uniek netwerk om van elke aanvraag een geslaagd evenement te maken. Denkt u iets onmogelijks te vragen dan bieden wij u graag een oplossing. We kennen geen 9 tot 5 mentaliteit en streven er naar u altijd op een goede manier te bedienen. Onze persoonlijke benadering en het meedenken gecombineerd met onze 'knowhow' en ervaring zorgen voor tevreden klanten.

Persoonlijk en kwaliteitgericht

Elko Rentals ademt de gemoedelijke Brabantse sfeer. We besteden veel tijd aan persoonlijke gesprekken met de klant, wij kunnen namelijk ook altijd weer van uw ervaringen leren. Daarom werken we continu aan onze wederzijdse belangen en aan een constante en optimale kwaliteit van de door ons geleverde goederen en diensten.

Onze klanten weten dat ze bij Elko Rentals worden gekoesterd. Onze ervaring, vakmanschap en goede materialen staan dan ook borg voor een hoogwaardige dienstverlening. 

Creatief en innovatief

We zijn een klein bedrijf en willen absoluut niet veel groter worden; de persoonlijke band met de klant is voor ons van wezenlijk belang. Vernieuwend blijven en inspelen op de ontwikkelingen van verhuur en advisering is ons streven en daarvoor heb je een flexibele organisatie nodig, die weet wat er speelt in de markt. Ons assortiment is zeer gevarieerd en kenmerkt zich door een grote hoeveelheid aan stijlen.

Samenwerking met specialisten

Elko Rentals is er trots op dat zij in de loop van haar  bestaan een bewezen concept heeft kunnen samenstellen op het gebied van evenementenorganisatie. We weten dat dit niet zozeer te maken heeft met een organisator maar wel met de doelstelling. De doelstelling bepaalt namelijk het soort evenement, de aard en het karakter ervan. De invulling en uitvoering  hiervan vraagt om specialisten: de specialisten van Elko Rentals. 

Ook in het geval u slechts één of enkele producten uit ons assortiment nodig heeft kunt u bij Elko Rentals terecht. Alle producten kunnen desgewenst worden bezorgd en geplaatst.

Elko Rentals heeft ook de mogelijkheid om ervaren personeel in te zetten voor het uitversterken en uitlichten van bands, artiesen en podia. Hiervoor wordt uiteraard professionele apparatuur ingezet. Onze verhuurspecialisten helpen u graag op weg met het inrichten van uw lokatie of lichtplan.

Kijkt u rustig even verder op onze site. Mocht u nog vragen hebben dan staan wij u natuurlijk graag persoonlijk te woord. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u tevens terecht op onze contactpagina. Ook kunt u hier eenvoudig via het contactformulier uw bestelling plaatsen.

Steigerhouten meubelen

afbeelding

Een trend van dit moment is de steigerhouten meubelen. Elko Rentals heeft een breed assortiment meubels in deze stijl om aan alle wensen van onze klanten tegemoet te komen.

Bruin Café

afbeelding

Wat is er gezelliger dan de ambiance van een sfeervol bruin café. In ons assortiment vindt u alles om u locatie om te toveren tot gezellig bruin café.

Thema Winter Wonder-land, of Après-ski

afbeelding

Direct na het skiën duiken we met z’n allen de kroeg in voor een heerlijke lange avond après-ski-gezelligheid. Onder het genot van een pilsje of de wereldberoemde gluhwein feesten we door tot diep in de nacht. Jetzt gehts Los!

Led's Lounge

afbeelding

Led's Lounge. De hippe lijn meubilair met een zacht verlicht randje. Kleurrijke fantasie in kleurencombinaties en strakke meubellijnen.

Summer Style

afbeelding

Summer Style is een kleurrijke aanvulling op ons assortiment. Dit zomerse thema is geliefd bij velen vanwege de gezellige en warme uitstraling van deze meubellijn.