Verhuur voor party's, events en entertainment!

Elk feest of evenement is uniek en kent zijn eigen uitdagingen in organisatie, voorbereiding en uitvoering. Hiervoor werkt u natuurlijk samen met een veelzijdige verhuurspecialist. Elko Rentals adviseert en ondersteunt u zowel bij de organisatie als de uitvoering van uw complete feest of evenement. Dus hulp nodig bij de organisatie van uw feest of evenement; aarzel niet en bel vandaag nog om uw feest of evenement tot een geslaagd feest of evenement te maken.

- Party's -

Laat uw bruiloft, verjaardag, communie, wijkfeest of barbecue van A tot Z verzorgen door Elko Rentals!

Meer informatie

- Events -

Elko Rentals adviseert en ondersteunt u bij de organisatie, logistiek, techniek en uitstraling van uw evenement.

Meer informatie

- Entertainment -

Voor elk feest of evenement heeft Elko Rentals een vermakelijke oplossing.

Meer informatie

Voor in het groot en gewoon voor thuis hebben wij alles in huis!

Ook indien u materialen zoekt die nog niet in onze catalogus staan kunnen wij deze vaak voor u verzorgen. Uiteraard ontvangt u van ons vooraf een gespecificeerde, duidelijke en vrijblijvende offerte.Door ons brede assortiment kunnen wij u een compleet pakket producten aanbieden voor de verzorging van uw feest. Of dit nu thuis is, in een bedrijfshal of buiten in een tent. In dit totaalpakket kunnen wij tevens buffetten, barbecue's en dranken aan u leveren.

Elko Rentals regelt het graag voor u.

 undefined

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio West-Brabant: Bergen op Zoom, Heerle, Ossendrecht, Hoogerheide, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Moerdijk, Dordrecht, Tilburg, Waalwijk, Den Bosch en omstreken. Maar ook regelmatig zijn we door heel Nederland te vinden. Wij rijden wekelijks naar onder andere Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Arnhem.

Nieuws